Hos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.

Behandlinger og priser

forbyggende behandlinger
tandlæge behandlinger

forbyggende behandlinger

Regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger er en forudsætning for at kunne bevare sine tænder resten af livet.

Med et samarbejde mellem behandler og patient, hvor vi rådgiver og instruerer i god og effektiv hjemmehygiejne er tillige en nødvendighed for at mindske behovet for reparationer af tænderne. Dette samarbejde evalueres løbende ved hvert eftersyn af tænderne.

implantater

Implantater

Et tandimplantat er en kunstig rod af titanium, som har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå en fysisk-kemisk forbindelse med det levende knoglevæv og derved låses fast. Denne proces kaldes for osseointegration. Implantatet indsættes i kæbeknoglen, hvor naturlige tænder mangler.

Oven på implantater kan man anbringe enkelttands-kroner, broer eller proteser, alt afhængig af hvor mange tænder der savnes, og økonomiske hensyn.


Der er mange fordele ved implantater så som at implantater med kroner eller broer føles og ser helt naturlige ud. Tandimplantater holder på kæbeknoglen, der ellers resorberes med tiden pga. den manglende tandrod. Implantattænder sidder urokkeligt fast, og man skåner evt. intakte nabotænder ved at undgå at skulle slibe på dem.

Implantater
kosmetisk tandpleje
kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er den form for behandling, der gør dine tænder flottere, så du kan opnå et smukkere, mere naturligt og harmonisk smil.

Man kan få udskiftet eksisterende plastfyldninger eller sølvfyldninger, så de matcher dine egne naturlige tænders farve.

En anden form for kosmetisk tandpleje er porcelænsfacader. Denne behandlingstype benyttes til fortænder og hjørnetænder, der enten er meget misfarvede, slidte eller knækkede som følge af eksempelvis for store plastfyldninger. Udover den kosmetiske fordel ved porcelænsfacader, er der også en funktionel – nemlig at tænder med porcelænsfacader bliver styrket. Den nok mest almindelige form for kosmetisk tandpleje er blegning. Tandblegning lysner misfarvede mørke eller gule tænder, så de ser pænere og sundere ud, men samtidig bevarer det naturlige “look”. Man kan vælge selv at hjemmeblege med specialfremstillede skinner. Det er dog ikke alle patienter, vi kan udføre tandblegning på, enten fordi det ikke er fagligt forsvarligt eller resultatet ikke vil leve op til forventningerne. Derfor vil en forundersøgelse at tandsættet altid være en forudsætning før en tandblegning.   Mange skønhedssaloner o.lign. tilbyder blegning til ofte meget billige priser, og som oftest foretages disse af ikke uddannet personale. Man skal derfor være ekstra opmærksom på, at en forkert udført blegning kan få store negative konsekvenser for dine tænder og tandkød. Vi har specialiseret os i de fleste former for kosmetisk tandpleje, og kan rådgive dig yderligere – også hvis løsningerne ligger udenfor vores normale ekspertiseområde – eksempelvis ved kosmetisk tandregulering.

vedvarende behandlinger

Vedvarende behandlinger

Vi kan på klinikken tilbyde stort set alle former for tandbehandling ved hjælp af nyeste udstyr, ex-vis scanning med intraoralt kamera og digital røntgen, fx:


Undersøgelse og tandrensning inkl. behandlingsplanlægning samt forebyggelse af sygdomme i tænderne og deres omgivende væv


Cariesbehandling (hvis fyldningsterapi er løsningen, laves udelukkende plastfyldninger)


Parodontose-behandlinger (oftest i tæt samarbejde med klinikkens tandplejere)


Kirurgi inkl. implantatbehandling


Kosmetisk tandpleje inkl. tandblegninger


Krone-og brobehandling (udelukkende danskproducerede)


Bidfunktionsbehandling inkl. bidskinner


Aftagelige proteser


vedvarende behandlinger
medlem af danmark


Medlem af sygeforsikringen Danmark


Tandlægeklinikken Helleruphus samarbejder med sygeforsikringen “danmark”. Dette betyder at vi automatisk – og dagligt – indberetter, hvilke behandlinger der er foretaget. Ved automatisk og elektronisk indberetning sikres, at sygeforsikringen altid modtager de korrekte informationer, og beløbet der skal tilbagebetales, ikke forsinkes unødigt.

Skulle man have skiftet sikrings-gruppe hos “danmark” men ikke fået det meddelt klinikken, kan det forventede tilskudsbeløb på regningen afvige fra det faktiske. Dog vil man altid få udbetalt det korrekte beløb, idet vi indberetter ydelsesnumre på de foretagne behandlingerne og ikke beløb. Læs mere på sygeforsikring “danmarks” hjemmeside, hvor der også – via NemID log-in – kan ses, hvilke behandlinger/ydelser der er indberettet, herunder status på udbetalinger.

priser tandlæge

Vores prisliste

Ydelse

Pris

Brobehandling af ædelmetallagering med påbrændt porcelæn som erstatning


21585 DKK 

Fyldning, 2 flader i stor kindtand i underkæbe (molar) 


1648 DKK 

Fyldning, 3 flader i lille kindtand (præmolar)


1803 DKK 

Fyldning, 4 flader i lille kindtand (præmolar)


1931 DKK 

Fyldning, 4 flader i stor kindtand i underkæbe (molar)


2369 DKK 

Fyldning, 5 flader i lille kindtand (præmolar)


2266 DKK 

Fyldning, 5 flader i stor kindtand i underkæbe (molar)


2987 DKK 

Porcelænskrone til fortand i overkæbe


7395 DKK 

Krone af ædelmetallegering med påbrændt porcelæn på stor kindtand i underkæbe


7195 DKK 

Rodbehandling i 4 kanaler i stor kindtand i underkæbe


5856 DKK 

Cementeret præfabrikeret stift i rodbehandlet tand inklusiv 2 røntgenbilleder


1434 DKK 

Hård bideskinne 


3985 - 5700 DKK 

Indsættelse af implantat i kæbebenet uden kæbehuleløft (sinusløft)


10390 DKK