Hos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.

Klinikken

om tandklinikken helleruphus

Hvem er vi?


Hos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.


Jens Malte Pedersen

Jens Malte 

Tandlæge

Jens er uddannet fra Tandlægeskolen København i 1994. Han har over 25 års erfaring fra privat praksis.

Caroline Deelman

Anne Mette Kjær

Klinikassistent 

Billede og tekst er på vej..

Caroline Deelman

Simon Storgaard Jensen

Specialtandlæge og Professor

Simon er specialist i tand-, mund- og kæbekirurgi. Simon vil jævnligt komme på klinikken og udføre implantatbehandlinger.

Billede er på vej..

Mette Rosberg

Mette Rosberg Hansen

Tandplejer

Mette er uddannet fra SKT København i 1998. Hun har gennem årene holdt sig opdateret og fulgt div. efteruddannelses kurser. 

Caroline Deelman

Caroline Deelman

Klinikassistent

Caroline er uddannet tandklinikassistent ved Københavns  Universitet. Caroline har været ansat på klinikken siden 2018.

Nanna Kofoed

Nanna Kofoed

Tandplejer 

Nanna er uddannet tandplejer ved Københavns Universitet. Nanna har været ansat på klinikken siden 2018. 

Caroline Deelman


Klnikassistent

Billede og tekst er på vej..

specialtandlæger

Specialtandlæger


Vi har på klinikken valgt at samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste specialister indenfor kirurgi, ortodonti (tandregulering) og endodonti (rodbehandlinger) for til enhver tid at kunne give vores patienter den bedst mulige behandling. Dette samarbejde kan være alt fra en henvisning til et kompliceret kirurgisk indgreb, til en “second opinion”.


Vores primære henvisningstandlæger


Jonas Becktor

Professor og specialist i tand-, mund- og kæbekirurgi 


Karin Becktor

Specialist i tandregulering (ortodonti)


Thomas Harnung

Specialist i rodbehandling (endodonti)


ny hos tandlægen

Ny på klinikken?


Når du første gang besøger Tandlægeklinikken Helleruphus, vil du blive modtaget af vores receptionist. Et spørgeskema udleveres, så vi får noteret alle relevante patientoplysninger. Det er derfor hensigtsmæssigt, hvis du kommer ca. 10 min før behandlingsstart første gang du besøger klinikken. Mens du udfylder skemaet, kan du slappe af i vores receptionsområde, hvor du finder køligt kildevand, en infostander, hvor du frit kan søge på internettet eller læse e-mails, og et bredt udvalg af interessante magasiner og selvfølgelig dagens aviser.

Der er selvfølgeligt også gratis Wi-Fi tilgængeligt.


Som service til alle tandlægeklinikkens patienter, kan vi tilbyde at fremsende automatiske remindere på aftaler til behandling, enten som email eller på sms.  Denne serviceydelse koster ikke ekstra.
Tandklinikken Helleruphus

Husk venligst dit sygesikringsbevis


Tandlægeskræk?For mange mennesker, er det at gå til tandlæge forbundet med ubehag og frygt.

Tandlægeskræk (også kaldet odontofobi) er en anerkendt fobi og det vurderes, at omkring 20% af den danske befolkning lider af en eller anden grad af tandlægeskræk. Som henvisningsklinik for personer med odontofobi, har vi stor erfaring og succes med håndtering af dette.

Ofte vil tandlægeskræk skyldes, at patienten tidligere har haft en ubehagelig oplevelse hos tandlægen. Det er derfor ekstremt vigtigt ,at vi som klinik skaber et trygt miljø, tillid og gode oplevelser i forbindelse med tandlægebesøg- hvilket kan bidrage til, at angsten forsvinder gradvist.


 Du skal være velkommen til at komme forbi klinikken inden tidsbestilling for at se og høre nærmere. Ofte hjælper en snak og det at komme ind på klinikken, uden at skulle “i stolen”. Hvis du har yderligere spørgsmål er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon +4570248020.